Fri frakt över 500 SEK inom Sverige | Snabb leverans | Öppet köp 30 dagar

Äventyr i ISBJÖRNS fartfyllda aktivitetsbana på Barnmässan i Karlstad


Tillsammans med Barnskospecialisten ställer ISBJÖRN of Sweden ut på Barnmässan i Karlstad den 27-29 mars. Det är en mässa som handlar om allt som rör familj, barn och graviditet och som bjuder på shopping, spännande aktiviteter och inspiration. ISBJÖRN visar sina tekniska funktionskläder för barn mellan 0-14 år som alla är framtagna för ett aktivt uteliv. ISBJÖRN och Barnskospecialisten tillsammans med funktionärer från Friluftsfrämjandet bjuder också på äventyr och arrangerar tävlingar med fina priser i den 45 kvadratmeter stora aktivitetsbanan som har byggts av elever på träprogrammet
på Hammarögymnasiet utanför Karlstad.

Lek i ISBJÖRNS och Barnskospecialistens aktivitetsbana

ISBJÖRN tillsammans med Barnskospecialisten och med hjälp av funktionärer från Friluftsfrämjandet ställer ut med en äventyrlig och utmanande aktivitetsbana som kommer att vara belägen centralt i stora hallen på mässan. Det kommer att vara tävlingar på plats och barnen kommer att utrustas med kläder, stövlar och hjälm.

- Aktivitetsbanan är framtagen av fantastiska elever på Hammarögymnasiet som gjorde detta som ett Ung Företagsamhet-projekt i skolan. Banan är utformad med ett ”fyra årstider-perspektiv”. För att smycka ut höstsektionen har eleverna exempelvis samlat hela klassrummet fullt med höstlöv, eftersom de visste att dessa inte kunde hittas under mars när mässan går av stapeln. Vi har säkerhetstestat banan och eleverna har verkligen gjort ett jättefint arbete som vi är väldigt glada och stolta över, säger Linda Modin Klemner, projektledare för Barnmässan i Karlstad.



- Vi ser fram emot att träffa föräldrar på plats i Karlstad och byta erfarenheter och idéer. Här får vi alltid värdefull återkoppling som för vårt företag framåt. Vi vill gärna berätta för föräldrar hur vi tänker när vi tar fram våra kläder. Exempelvis att de kan känna sig helt trygga med att våra kläder är helt fria från flourkarboner. Ett ämne som nu har fasats ut i Norge och Kanada och som är på väg att förbjudas i flera andra Europeiska länder. Vi väljer också Bluesign-standarden som garanterar att våra produkter endast innehåller komponenter och processer som är ofarliga för både människor och miljön, säger Camilla Schmidt, Sverigechef och grundare av ISBJÖRN of Sweden.


ISBJÖRN IGLOO Winter Jumpsuit BÄST I TEST
I år liksom förra året blev ISBJÖRN of Swedens overall IGLOO Winter Jumpsuit utsedd som ”Bästa premiumoverall” hos ”BÄST I TEST”. Testet genomförs av det skandinaviskta testinstitutet Scandinavian Online Institute. Det som är revolutionerande med detta test är att overallerna används på en svensk förskola under den långa tuffa vinterperioden i Sverige.

ISBJÖRN of Swedens Monsune Jacket prisad på Europas största sportmässa
Under sport- och outdoormässan ISPO i München i januari 2015 erhöll ISBJÖRN of Sweden pris i Scandinavian Outdoor Awards (SOA). ISBJÖRN fick pris i kategorin ”Jury´s honorable mention” med skaljackan MONSUNE Hard Shell Jacket.

Läs om båda nyheterna här: http://www.isbjornofsweden.com/sv/blog/nyhetsblogg



Mer information om Barnmässan i Karlstad finns här: http://www.barnmassan.se/

Läs gärna pressmeddelandet som pdf här

 

Magdalena Höglund 2015-02-18 13:49