Fri frakt över 500 SEK inom Sverige | Snabb leverans | Öppet köp 30 dagar

ISBJÖRNS höst- och vinternyheter nu i butik

ISBJÖRN of Swedens höst- och vinterkollektion är äntligen här. Kollektionen landar strax i butiker runt om i världen och därefter i ISBJÖRNS egen webbshop.  Vi välkomnar den nya skidjackan Offpist Ski Jacket och en extra fin kollektion med stickade mössor i härliga färger. Nya färger för säsongen är Royal (lila) och Mole (grå/brun mullvad) som bland annat återfinns i vår prisbelönta vinteroverall PENGUIN och i den vadderade vinterjackan HELICOPTER. Välkommen till ISBJÖRN of Sweden höst/vinter 2016!


- Äntligen river vi loss en ny säsong och presenterar plagg som gjorda för äventyr som håller barnen torra och rätt tempererade oavsett väder. Vi erbjuder plagg för härliga höstäventyr med korvgrillning i skogen – och inte minst till vinterns skidglädje när snödjupet är som bäst. Vi har hållbara funktionsplagg  för barn mellan
0-14 år - som barnen själva gillar och med hög kvalitet och slitstyrka, säger Maria Frykman Forsberg, vd för ISBJÖRN of Sweden.

ISBJÖRNs plagg är helt flourkarbonfria. Över 90 procent av kollektionen är i bluesign-certifierade material, vilken är den bästa miljögaranten som finns i textilbranschen. Dessutom erbjuder vi återvunnet material i en stor andel fleece och foder.

- Nytt för den här säsongen är att samtliga vadderade plagg är fodrade med PrimaLoft Black lnsulation Eco som innehåller 60% återvunnet polyesterfiber. Under 2016 inledde ISBJÖRN ett strategisk samarbete med PrimaLoft Inc. vilket vi ser resultatet av nu. PrimaLoft är världsledande inom isolerande funktionsmaterial och tyger och är kända för sin exceptionella mjukhet och ”hög värme till låg vikt”. Paddingen är givetvis bluesign- licensierad. Detta är en viktig uppgradering av hela vinterkollektionen, som definitivt ger kunden mer värde för pengarna, säger Maria Frykman Forsberg, vd för ISBJÖRN of Sweden.

Här presenterar vi några av nyheterna:

OFFPIST Ski Jacket - NYHET
En av de stora nyheterna i höst- och vinterkollektionen 2016 är den nya skidjackan Offpist Ski Jacket. En jacka med Primaloft-vaddering och som är vind och vattentät och med mycket god ventialation. En teknisk skidjacka med attityd, komfort och riktigt bra prestanda för våra små ski bums. Den är något längre i modellen, har en avtagbar huva och bra fickor för tillbehör – givetvis även en ficka för liftkortet. Offpist Ski Jacket har snölås och kan justeras nertill. Är framtagen i ett bluesign®-certifierat 2-lagersmaterial med ett membran på insidan, vilket ger en vattenpelare på 15.000 mm och mycket hög andningsförmåga, 15000 gr / m2 / 24 timmar. Alla sömmar är 100% tejpade och jackan har vattentäta blixtlås.  Offpist är försedd med Recco-reflektorer som används vid lavinsökning. Offpist Ski Jacket är försedd med ISBJÖRNs så kallade ”grow cuffs” - en söm som kan sprättas vilket gör att jackan expanderar med en storlek och cirka 3 cm. Finns i de två färgställningarna Phantom och Firecracker. Cirkapris inklusive moms: 1999 kr


STORM Hardshell Jacket
En härlig skaljacka som kan användas året runt för en mängd olika aktiviteter. Vind- och vattentät och med mycket god ventilation. Den kan ersätta alla typer av vind- och regnkläder. Hänger framme året runt. Jackan är framtagen i ett bluesign®-certifierat 2-lagersmaterial med ett membran på insidan, vilket ger en vattenpelare på 15.000 mm och mycket hög andningsförmåga, 15000 gr / m2 / 24 timmar. Alla sömmar är 100% tejpade och jackan har vattentäta blixtlås till fickorna.  Huvan är avtagbar och även justerbar i ryggen. STORM är fodrad med mesh, har böjda ärmar med mjuka muddar och är justerbar i fållen. Den vattenavvisande ytan är 100% flourcarbonfri. Oemotståndlig. Finns i färgerna Smoothie - DarkNavy - SilverGrey – CandyFrog.
Cirkapris inklusive moms: 1299 kr

 

Värmande stickade mössor i ny tappning - Tiptop och Stripes knitted cap
I år är vi lite extra stolta över de stickade mössorna som är i en perfekt blandning av akryl och ull som värmer när det är kallt ute. Mjuk och skön mikrofleece på insidan. Tillverkade i Sverige. NJUT! Cirkapris inklusive moms: från 299 kr

 

Följ ISBJÖRN of Sweden på Mynewsdesk, Instagram @isbjornofsweden och på Facebook.

 

Magdalena Höglund 2016-08-17 16:44